Menu

Welkom bij KOMINI

Leuke, inventieve & inspirerende plek voor kinderen om te spelen


Reserveer

Ontdek onze betoverende wereld

Betreed de wereld van KOMINI en geniet van een unieke, meeslepende ouder-kind ervaring. Het is veel meer dan een binnenspeeltuin, je ontdekt een wonderland van dromen aan de rand van de verbeelding!

Kom de verschillende attracties in onze speel- en ontspanningsruimtes uitproberen: toverkasteel, veelkleurig ballenbad, sprookjesachtige draaimolen, reuzenglijbanen, KoMini Disco en nog veel meer!

Al onze parken zijn uitgerust met geluids- en lichtinstallaties, verjaardagsruimtes, een cafetaria, kleedkamers en opbergkluisjes.

Ons KOTEAM van jonge, gemotiveerde en enthousiaste professionals heeft maar één doel: jou een onvergetelijke tijd bezorgen!

20230218-DSC02927

ONZE FORMULES

Geluk is onze eerste prioriteit! Bij KoMini bieden we u verschillende pakketten aan, aangepast aan uw wensen en behoeften: magische sessies van één of twee uur, abonnementen, familiefeesten of andere speciale verzoeken!

We staan ook garant voor geslaagde verjaardagsfeestjes! Onze teams staan tot uw beschikking om u te helpen een magisch moment te beleven in een warme en feestelijke sfeer die anders is dan anders.

Geïnteresseerd? Bekijk onze prijzenpagina of boek een verjaardag!